Rólunk

A Szlovák Idegenvezetők Egyesülete (SSSCR) a Szlovák Köztársaság szakképzett idegenvezetőinek szakmai szövetsége. 2003-ban alapították.

Az SSSCR fő célja, hogy az idegenvezetés fogalma visszatérjen a köztudatba.

Az idegenvezetőre, mint teljes értékű munkakört betöltő személyre kell gondolni, és nem csupán kiegészítő tevékenységet végző fiatal vagy nyugdíjas személyre.

Az idegenvezetői munkakört teljes értékű hivatásként kell kezelni.

 

Minden tagunk szakképzett idegenvezető, aki ilyen tagsági kártyával rendelkezik:

 

Az SSSCR aktívan részt vesz a törvényi normák létrehozásának folyamatában, és átültetik az utazási iparágban résztvevők számára, mintegy átlátható törvényszemléletet megalkotva, amely teljes mértékben összeegyeztethető az EN 13809 szabvánnyal.

Az SSSCR javasolja a kétszintű oktatás teljes harmonizációját, egységesítését és aktiválását, az utazási iparágban résztvevőknek.

Szeretne tagunkká válni?

A tagság feltételeinek részletei a főmenüben találhatók - Idegenvezetőink/ Jelentkezési lap.

Mit kínálunk Önnek?

Az SSSCR biztosítja az információkkal teli weboldalt, ahol bővítheti ismereteit, tapasztalatait megoszthatja a többi idegenvezetővel, és lehetőséget biztosít a képesítéssel rendelkező idegenvezetők bemutatására is!

 

A weboldalon

 

www.touristguides.sk

az SSSCR profilján kívül sok más tudnivalót is talál.

 

 

Figyelem

A 281/2001 számú törvény, Szlovák Köztársaság Országos Tanácsa kimondja: "Az idegenvezető munkája megengedett (és így az utazásszervezők és az utazási irodák megbízhatják ennek a tevékenységnek elvégzésére) és ő az a személy, akinek érvényes idegenvezetői igazolványa van, amelyet a megfelelő oktatási intézményben állítottak ki.

 

ISMERJE MEG SZLOVÁKIÁT!

 

CSAK SZAKKÉPZETT IDEGENVEZETŐINKKEL!